MENUKAART
Wild suggesties
Artisanale wildpastei van haas en fazant
Fazant met roomsaus, appelmoes en veenbessen
Fazant met wildsaus en gestoofd witloof
Fazant Brabançonne, gestoofd witloof en fine champagnesaus
Hazenrug met roomsaus, appelmoes en veenbessen
Hazenrug met wildsaus en gestoofd witloof
Filet van hertenkalf geroosterd op houtskool met boschampignons, witloof, appelmoes en veenbessen
Alle gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketjes of stoemp
Witloof of warme groenten in plaats van appelmoes of veenbessen
Extra witloof of warme groenten 4
Aperitiefhapjes
Garnaalballetjes (6)
Krokantje van Bressekip met truffelmayo (6)
Krokantje van Holstein beef met picklesmayo (6)
Goujonettes met tartaarsaus (6)
Witte pens gegrild met mosterd
Toast huisgerookte zalm (6)
Scampi pil-pil: Spaanse tomatensaus met look
Anchovisfilets “Sanfilippo”, desembrood
Escargot petit gris de Namur (12) met broodsoldaatjes
Tarte Tatin van bloedworst en appel
Taartje van eekhoorntjesbrood
Belgium caviar platinum met garnituur
10gr
Belgium caviar platinum met garnituur
30gr
Voorgerechten
Cocktail van handgepelde garnalen
Huisgerookte wilde Schotse zalm - handgesneden
Carpaccio van West-Vlaams Rood Rund
Terine van ganzenleverpastei met brioche brood
Huisgemaakte garnaalkroketten
Huisgemaakte kaaskroketten
Scampi's
met lookboter / in de curryroom
Paling
gebakken / in de roomsaus
Paling
in 't groen / Napolitaine
Filet van griet met prei, gegratineerd in de oven
Escargots petit gris de Namur met broodsoldaatjes
Vitello Tonato
Frietjes bij de voorgerechten: € 3,00
Hoofdgerechten
Tomaat met handgepelde garnalen
Gebakken zeetong
Filet van griet met prei, gegratineerd in de oven
Scampi's
met lookboter / in de curryroom
Paling
Gebakken / in de roomsaus
Paling
in 't groen / Napolitaine
Coquilles gegrild, groene kool, fergola pasta en jus van strandkrab
Steak van West-Vlaams Polderrund
gekweekt en versneden door slagerij Dierendonck
Filet Pur van Schotse Aberdeen Angus
Lamsribbetjes geroosterd op houtskool, met een slaatje of warme groenten
Ierse Côte à l'os
Béarnaise - Pepersaus - Champignonsaus - Choronsaus
Gegratineerde aardappelen ipv frietjes
Portie warme groenten
Nagerechten
Ijskoffie
Dame Blanche
Coupe Brésilienne
Ijs met advocaat
Banana Split
Kinderijsje met chocolade
Chocolademousse
Citroensorbet
Sabayon met ijs
Crème Brûlée
Pannenkoek met boter en suiker
Geflambeerde pannenkoek met ijs
Moelleux au chocolat met vanille ijs
Coupe Colonel
Omelette Sibérienne
Maak de feestdagen nog specialer met onze heerlijke takeaway gerechten, speciaal samengesteld om jouw Kerst en Oudejaarsavond onvergetelijk te maken.
BESTEL HIER VOOR DE FEESTDAGENVoorgerechten
- Artisanale wildpastei van haas en fazant
Hoofdgerechten
- Fazant met roomsaus, appelmoes en veenbessen
- Fazant met wildsaus en gestoofd witloof
- Fazant Brabançonne, gestoofd witloof en fine champagnesaus
- Hazenrug met roomsaus, appelmoes en veenbessen
- Hazenrug met wildsaus en gestoofd witloof
- Filet van hertenkalf geroosterd op houtskool met boschampignons, witloof,
appelmoes en veenbessen